Remena tots els productes que elaborem anima’t a tastar-los.
QUICA
Xarel·lo Fermentació: dipòsti inox. Collita pròpia i fermentat amb llevats indígenes. Fresc, lleuger, aromàtic, vinya vella.
QUICO
Ull de llebre Fermentació: dipòsti inox. Collita pròpia i fermentat amb llevats indígenes. Criança: dipòsit inox, maceració prefermentativa duran 15 dies. Fruita vermella, lleuger, aromàtic, vinya vella, mig cos.
VINYA DEL XESC
Macabeu Fermentació: Àmfora. Collita pròpia i fermentat amb llevats indígenes. Criança: àmfora durant 7 mesos, maceració pelicular prefermentativa durant 7 dies a un dipòsit d’inox. Vinya de 70 anys, petita producció. Fresc, elegant, llaminer, herbes aromàtiques, mandarina, fruita madura, vinya vella, persistent, vi d’envelliment mig.
AMFITEATRE
Sumoll i xarel·lo Fermentació: Àmfora. Collita pròpia i fermentat amb llevats indígenes. Criança: àmfora durant 7 mesos, maceració pelicular prefermentativa durant 15 dies a un dipòsit d’inox. Vinya de 80 anys, petita producció. Fresc, elegant, original, préssec. fruita madura, aromàtic, vinya vella, persistent, vi d’envelliment mig.
CLÀSSIC PENEDÈS 15 MESOS
Mètode tradicional Macabeu, xarel·lo i chardonnay 15 mesos d’envelliment en rima dins la cava. <2 g/l de sucre.
CLÀSSIC PENEDÈS 24 MESOS
Mètode tradicional Macabeu, xarel·lo i chardonnay 24 mesos d’envelliment en rima dins la cava. <2 g/l de sucre.
CLÀSSIC PENEDÈS VINYET
Mètode tradicional Macabeu, xarel·lo, chardonnay i muscat 24 mesos d’envelliment en rima dins la cava. <2 g/l de sucre.
RAR BULLIT
Macabeu Most bullit amb llenya durant 8 hores. Fermentació espontània i ciriança amb bota de castanyer amb solera. Fruits secs, foie, formatges secs
RAR SOL I SERENA
Macabeu 50% ranci sol i serena natural i 50% mistela envellida en roure. 4 anys de criança oxidativa natural Fruits secs, foie, formatges secs, aperitiu.
RAR RANCI
Macabeu Selecció de damajoanes sol i serena. Fermentació espontània i 4 anys de criança oxidativa natural. Fruits secs, aperitiu.
RAR AGRE DE VI
Vinagre de vi. Elaboració en bota gran reserva de la família de solera de més de 100 anys.