Stir in all the products we make and feel free to try them.
Macabeu
Fermentation: Àmfora.
Own harvest and fermented with indigenous yeasts.
Aging: amphora for seven months, peculiar fermentation,
pre-fermentation during 7 days on an inox. deposit.
70 years old vine, small batch.
Fresh, elegant, sweet tooth, aromatic herbs, clementine, ripe fruit, old vine, persistent, medium aging wine.
Sumoll and xarel·lo
Fermentation: Àmfora.
Own harvest and fermented with indigenous yeasts.
Aging: amphora for seven months, peculiar fermentation,
pre-fermentation for 15 days on an inox. deposit.
80 Years old vine. Small batch.
Fresh, elegant, original, peach. ripe fruit, persistent, old vine, medium aging wine.
Subscribe to our newsletter
and you will receive a 10% discount on your next purchase
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit ut aliquam, purus sit amet luctus venenatis, lectus magna fringilla urna, porttitor rhoncus dolor purus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit ut aliquam, purus sit amet luctus venenatis, lectus magna fringilla urna, porttitor rhoncus dolor purus
CONTACT US
WHERE TO FIND US
Masia Can Morral del Molí s / n
Ctra. BV-1202, d’Ullastrell a Olesa de Montserrat
Aquesta pàgina web fa ús de cookies
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a l'anàlisi dels hàbits de navegació i realitzar estudis estadístics, mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències i compartir o mostrar contingut d'aquest lloc web en xarxes socials. En cas de ser menor, només s’han de consentir les cookies necessàries. La instal·lació de les cookies podria suposar una transferència internacional de dades. Pot obtenir més informació en la nostra Política de Cookies.