Verema 2021, més complicada del que ens esperàvem. Una primavera seca i un estiu sense gota d’aigua, això provoca que sigui molt complicat pel cep madurar tot el raïm que duu a sobre seu.
La primera varietat que vam collir va ser el chardonnay, la fem servir per el vi base de l’escumós, tot i que ja és una varietat primerenca. Seguidament va tocar la vinya del Quico, macabeu per el vi base de l’escumós també. El xarel·lo jova va venir després i seguidament l’ull de llebre de la feixa del cementiri. I per últim va tocar la vinya del Xesc, macabeu vell, la vinya de l’Amfiteatre xarel·lo i sumoll vell i la vinya de la Quica, xarel·lo vell.
La verema és manual amb tota la família (si voleu venir, només ens ho heu de dir!). Collim els raïms i els posem en caixes per no trencar-los ni fer-los malbé i que repercuteixi el producte final. Pel que fa al raïm en general va agafar poc pes però de molt bona qualitat.
La fermentació va ser progressiva i el resultat final ha sigut esplèndid.