Benvinguts a casa nostra! Som el Xavier, la Maria i la Mariona, vinyerons del Celler Can Morral del Molí. Vam començar ara fa 15 anys produint vi ecològic provinent del raïm de les nostres vinyes.
Ens trobem a cavall de dues comarques, el Baix Llobregat i el Vallès Occidental, just al límit de la DO Penedès on hi ha les vinyes, el celler, la finca i la masia familiar de l’any 1472 i que ha anat passant de pare a fill amb la figura de l’hereu.
Com treballem? La nostra filosofia està marcada per l’auto sostenibilitat i l’ecologia, així com el màxim respecte per tot l’entorn que tenim. Tenim un total de 54 ha, de les quals 10 són de vinya, 1 d’oliveres (que estan totes disseminades per la finca) i la resta són d’horta, fruiters (pel consum propi i fent un treball de recuperació de varietats perdudes), cereals i bosc.
Treballem les vinyes ecològicament igual que l’elaboració del raïm treballant amb la mínima intervenció de productes enològics ni de síntesi de laboratori.
Vinifiquem vins d’una sola parcel·la, és a dir, cada vi prové d’una sola vinya.